Paul van Dijk
werkt sinds 2006 bij ons kantoor en is per 1 januari 2009 toegetreden tot de dagelijkse leiding. Paul van Dijk heeft meer dan 20 jaar ervaring in het accountancyvak. Doordat hij enkele jaren controller is geweest bij een internationaal transportbedrijf is hij uitstekend op de hoogte van het dagelijkse reilen en zeilen van een onderneming. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en begeleiding van klanten met hun administratie. Paul van Dijk heeft jarenlange ervaring met loonadministraties.

Koos Kampen
werkt sinds 2004 bij ons kantoor. Koos Kampen is bedrijfseconoom met afstudeerrichting accountancy. Hij houdt zich bezig met het samenstellen van jaarrekeningen, het opstellen van de fiscale aangiften en kan u adviseren over uw fiscale vraagstukken. Bij het Register Belastingadviseurs heeft hij met goed gevolg de opleiding tot belastingadviseur afgelegd. In 2006 is hij mede-eigenaar van ons kantoor geworden.

Che Chow Li
is ruim 30 jaar de drijvende kracht achter het gelijknamige kantoor geweest. Sinds 1 januari 2006 heeft hij de dagelijkse leiding gedeeld met Koos Kampen en vanaf 1 januari 2009 heeft Paul van Dijk zijn deel van de leiding overgenomen. Che Chow Li is bekend met het inrichten van administraties, het opstellen van jaarrekeningen, het geven van financiële zowel als fiscale adviezen, het opstellen van aangiften voor de inkomstenbelasting, loonbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting alsmede het recht van successie en is tevens vraagbaak voor velerlei problemen op het gebied van de accountancy. Che Chow Li is parttime werkzaam op ons kantoor.

Danine van Beek
werkt sinds 2008 bij ons kantoor. Danine draagt zorg voor de vastlegging van een groot aantal administraties en ze verzorgt alle nevenwerkzaamheden, de uitgaande stukken en correspondentie en u krijgt haar vaak als eerste aan de telefoon. Tevens is zij steun en toeverlaat van alle medewerkers op kantoor.